ВІТАЄМО ПІВФІНАЛІСТКУ АНГЛОМОВНОГО КОНКУРСУ ОРАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВА

/Files/images/На конкурсі2016.JPG Учениця 11 класу нашої школи Левковська Анна стала півфіналісткою конкурсу з ораторського мистецтва, продемонструвавши свої навички публічного мовлення англійською мовою . Конкурс проводився за підтримки Спілки Англійської Мови в Україні та Американського Дому в Україні.У ньому взяли участь учні шкіл та студенти вищих навчальних закладів віком від 16 до 20 років.

Учасниками конкурсу стали переможці відео презентації "Чесність не потребує правил", розмістивши її на Youtube.
Фінальний етап змагання відбувався в Американському домі в Києві.Учасники представили свої промови англійською мовою на тему"Найпоширенішою причиною того, що люди здаються, є те, що вони думають ніби у них недостатньо сил". Виступ кожного був емоційним та переконливим.
Оцінювало конкурс журі у складі співробітників посольства США в Україні та члени наглядової ради Спілки Англійської Мови в Україні.
Аня отримала сертифікат. Дякуємо вчителю англійської мови Мельник Анастасії Григорівні за допомогу і підтримку.
Вітаємо тебе, наша маленька, смілива розумничко, яку відзначило журі конкурсу серед студентів вузів! Віримо, що ти неодмінно досягнеш своїх висот, бо вмієш наполегливою працювати. Нехай збуваються твої найзаповітніші мрії, Аннусю!

Кiлькiсть переглядiв: 396

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.