Повернутися до звичайного режиму

З турботою про жителів нашого містечка

ВІТАЛІЙ ЖУРАВСЬКИЙ ПРОСИТЬ МІНІСТРА ОБОРОНИ ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМИ СЕЛИЩА ГОРДОК

20 вересня у Радомишльському народному істерико-краєзнавчому музеї відбулося урочисте зібрання присвячене Дню партизанської слави.

Народний депутат України Віталій Журавський звернувся до Міністра оборони Павла Лебедєва з проханням посприяти у вирішенні низки проблем селища Городок Радомишльського району.

Своє звернення до Міністра народний депутат озвучив під час виступу з парламентської трибуни 20 вересня.

«Колишнє військове містечко № 6 Макарів-1 недавно приєднаний до Радомишльського району, проте до цих пір не вирішено цілий ряд болючих для суспільства проблемних питань», - заявив політик.

За словами Віталія Журавського, Міністерство оборони України призупинило всі роботи з газифікації і забезпечення індивідуальним опаленням житлового фонду «Городок». При необхідних 26 мільйонах гривень відомством фактично профінансовано 1811000 гривень. Фінансування і проведення підвідного газопроводу «Біла Криниця-Кримок» взагалі не починалося. Будівля Городоцькій загальноосвітній школи вимагає серйозного капітального ремонту. До того ж загальної директивою Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил прийнято рішення про розформування єдиного медичного закладу, яке розташоване на території Городоцького сільради.

«Територіальна громада дуже стурбована, що більше трьох тисяч громадян України, серед яких дуже багато дітей, не рахуючи мешканців сіл та селищ, розташованих біля смт Городок, залишаться без медичного обслуговування», - зазначив політик.

Віталій Журавський висловив сподівання, що Міністерство оборони України і особисто Міністр оборони України Павло Лебедєв посприяє у вирішенні зазначених проблем.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.