ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ПЕРШОКЛАСНИКА

Шановні батьки!
Вашій дитині — п’ять-шість років.

Це саме той період життя, коли кожний з вас відчуває гостру необхідність підготувати дитину до школи.

Наша ШКОЛА МАЙБУТНЬОГО ПЕРШОКЛАСНИКА працює для батьків i дошкільнят, які бажали б стати унікальними, успішними людьми -лідерами. Ви часом не з цієї категopii людей? То ж запрошуємо Вас до ШМП з 02.06.14 по 06.06.14 року та з 18.08.14 по 22.08.14 року.
Школа Майбутнього Першокласника свідчить про те, що для батьків підготовка дитини до школи є насущною, ключовою проблемою, оскільки саме Ви часто не маєте часу, терпіння, спеціальних знань аби систематично займатися з сином або донькою. Тому не дивно, що більшість малят вступає до першого класу частково або повністю не готовою до шкільного життя: діти не вміють усвідомлено читати, не володіють навичками математичних обчислень, логічних міркувань, зв’язного висловлювання думок, i взагалі, досить слабко готові психологічно. Все це є наслідком того, що тільки десята частина батьків займається питаннями підготовки дитини до школи.
Ми, педагоги Школи Майбутнього Першокласника, розуміємо, що система освіти в нашій кpaїні створює труднощі для батьків. Саме через це ми пропонуємо звернутися до нас — в Школу Майбутнього Першокласника. У центрі уваги досвідчених педагогів і турботливого персоналу, що діють як спільна команда, - ВАША ДИТИНА, її здоров"я, безпека, розумовий розвиток, зростання, радісний настрій.
Наша мета — задавати нові високі стандарти якості освіти i проектувати успіх в подальшому навчанні Вашої дитини. Ми пропонуємо високу техніку читання, правильну постановку руки до письма, вміння розв’язувати математичні задачі, зв’язно передавати власну думку.Викладачі навчать дошкільнят логічно мислити, допоможуть здобути навички навчальної діяльності. У результаті Ваша сім"я отримає суспільне визнання, захоплення оточуючих, а дитина - блискучу кар"єру і матеріальний успіх. Ми впевнені, що кожна дитина — унікальна особистість, здатна засвоїти знання, їx усвідомити i досягти yспiхy в житті. Телефонуйте, заходьте, записуйтесь.Чекаємо на Вас!!!
Керівник Школи майбутнього першокласника Людмила Григорівна Суходольська

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.