ЖУРАВСЬКИЙ ПРОСИТЬ У АРБУЗОВА АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ РАДОМИШЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ЖУРАВСЬКИЙ ПРОСИТЬ У АРБУЗОВА АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ РАДОМИШЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

ЖУРАВСЬКИЙ ПРОСИТЬ У АРБУЗОВА АВТОМОБІЛЬ ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ РАДОМИШЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

Журавський просить у Арбузова 8 автомобілів швидкої допомоги на свій округ.

Народний депутат України Віталій Журавський звернувся до першого віце-прем’єр-міністра Сергія Арбузова з проханням виділити 8 автомобілів швидкої допомоги на його округ.

Зокрема виділення 8 автомобілів екстреної медичної допомоги потребують Брусилівський, Володарськ-Волинський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Черняхівський райони, переконує Віталій Журавський.


Шановний Сергію Геннадійовичу!

Як народний депутат України я стурбований ситуацією щодо забезпечення доступною, своєчасною та якісною екстреною медичною допомогою населення сіл північних районів Житомирщини. Внаслідок віддаленості населених пунктів від закладів охорони здоров'я жителі не завжди мають доступ до медичних послуг. Закон України "Про екстрену медичну допомогу", який набув чинності з 1 січня 2013 року, створив підґрунтя для комплексного реформування системи надання екстреної медичної допомоги населенню. Однак ситуація ускладнюється відсутністю у лікувальних закладах сучасних карет швидкої медичної допомоги з необхідним медичним обладнанням.

Постановою Кабінету Міністрів України від 18.09.2013 № 751 затверджено розподіл коштів, передбачених у Державному бюджеті на поточний рік для розвитку служби екстреної медичної допомоги (придбання медичного автотранспорту) для закладів охорони здоров’я.

Керуючись вимогами статей 16, 17 Закону України «Про статус народного депутата України», прошу Вас, шановний Сергію Геннадійовичу, посприяти у виділенні 8 автомобілів екстреної медичної допомоги для Брусилівського, Володарськ-Волинського, Коростишівського, Малинського, Народицького, Радомишльського, Черняхівського районів Житомирської області і про результати поінформувати мене у визначений законодавством термін.

З повагою, Народний депутат України Віталій Журавський

Кiлькiсть переглядiв: 374

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.