ЦІКАВО

Щоб виконати обіцянки Януковича мешканцям Городка, чиновники понаписували скрізь листи

Радомишль. Щоб виконати обіцянки Януковича мешканцям Городка, чиновники понаписували скрізь листи

З моменту, коли Віктор Янукович у прямому ефірі пообіцяв вирішити питання селища Городок, що на Житомирщині, пройшло більш ніж півроку. Але досі жодна проблема не вирішена.

Чиновники утім звітують, що робота ведеться, і вони в усі можливі інстанції написали листи.

На запит депутата Харитончука щодо вирішення проблемних питань Городоцької селищної ради Радомишльського району заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк надав відповідь, йдеться на сайті обласної ради в проекті рішення сесії.

Газифікація селища Городок залежить від будівництва підвідного газопроводу до сіл Веприн та Кримок Радомишльського району. Обласною державною адміністрацією надіслано пропозиції до Кабінету Міністрів України щодо виділення субвенції з державного бюджету у сумі 15 млн. грн. на завершення будівництва газопроводу та газифікації житлових будинків містечка.

Роботи будуть розпочаті у міру надходження коштів.

Щодо проведення капітального ремонту приміщення Городоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів Радомишльського району, облдержадміністрацією надіслано звернення до Міністерства оборони України про вжиття заходів із приведення даного приміщення у відповідність до діючих нормативних документів. Міністерство оборони України повідомило, що дано доручення експлуатаційній організації підтримувати нормальний технічний стан покрівлі школи за рахунок поточних видатків. Роботи з капітального ремонту будівлі школи будуть виконані у 2013 році за умови виділення додаткових коштів із державного бюджету.

Крім того, облдержадміністрацією надіслано пропозиції до Кабінету Міністрів України щодо виділення субвенції з державного бюджету в сумі 2,5 млн. грн. на ремонт приміщень та будівлі школи.

Стосовно військового лазарету та будинку офіцерів, то облдержадміністрацією надіслано лист до Міністерства оборони України щодо можливості передачі у комунальну власність селища Городок житлового фонду й об’єктів інфраструктури зазначеного військового містечка та пропозиції до Кабінету Міністрів України щодо виділення субвенції з державного бюджету в сумі 2,5 млн. грн. на ремонт приміщень і будівлі лазарету.

Щодо внесення змін до Переліку населених пунктів, віднесених до зони радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи, в частині зміни назви населеного пункту смт Макарів-1 Макарівського району Київської області на смт Городок Радомишльського району Житомирської області, облдержадміністрацією надіслано відповідне звернення Прем’єр-міністру України Азарову М.Я.

Окрім того, облдержадміністрацією ініційовано питання про проведення в 2013 році у смт Городок додаткових вимірів показників радіоактивного забруднення території перед Державним агентством України з управління зоною відчуження.

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.