ТУРБОТА ДЕПУТАТА

06.09.2013 16.49

Журавський з парламентської трибуни звернувся до Азарова з приводу проблем нашого селища Городок

Журавський з парламентської трибуни звернувся до Азарова з приводу проблем селища Городок у Радомишльському районі

«Прошу Кабінет Міністрів внести селище Городок до переліку населених пунктів, віднесених до зон радіоактивного забруднення внаслідок Чорнобильської катастрофи. Втрата статусу призвела до того, що населення незаконно позбавили пільг, передбачених Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», - наголосив Віталій Журавський.

Пільги, які тепер не отримують мешканці Городка: громадянам не надається 6 календарних днів додаткової оплачуваної відпустки; особи, які отримали захворювання під час проживання на забрудженій території внаслідок аварії на ЧАЕС, не можуть оформити належним чином інвалідність, отримувати безкоштовно ліки; втрачено пільгове пенсійне забезпечення та безкоштовну приватизацію житла; не виплачується грошова допомога на продукти харчування; під загрозою пільгове оздоровлення та харчування у дитячому садочку та загальноосвітній школі.

«Я прошу вважати мій виступ як депутатський запит до Прем’єр-міністра України Миколи Яновича Азарова. Вірю, що він мене почує», - сказав народний депутат.

Прес-служба Віталія Журавського


.
Кiлькiсть переглядiв: 429

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.