Майстер-клас для вчителів "Найбільший урок у світі"

21 квітня 2018 року ми відвідали майстер-клас для вчителів України від представництва ЮНІСЕФ в Україні щодо вирішення глобальних проблем сталого розвитку. У програмі - урок про права дітей і презентація нового навчального ресурсу ЮНІСЕФ + Edera! Захід чудовий! Саме так. Проблеми вирішуватимуть сьогоднішні діти, і ми маємо їх доводити нашим учням і готувати до змін на краще. Отримали роздаткові матеріали, ознайомилися із методикою проведення найбільшого уроку в світі і, звичайно, отримали сертифікати учасників.

Шостий день еко-квесту «Наше Полісся»

"Дерева – легені Землі" – девіз дня. Уже кілька років підряд учні та батьки Городоцької ЗОШ висаджують плодові дерева у шкільному саду. І всім добре відомо, що посадити дерево набагато легше, ніж доглянути його, щоб швидко виросло і плодоносило. То шкідники заберуть його життя, то літня засуха вкоротить вік молоденьких саджанців. Сьогодні ми посадили молоді яблуньки на місці тих, що не прижилися з минулого року. Досадили кущі самшиту та туї, обкопали депутатську алею черешень, що висаджена в подарунок школі першими депутатами селищної ради.

Для нашої школи цей день знаменний ще й тим, що ми взяли участь у освітньому майстер-класі “Найбільший урок у світі”, який відбувся сьогодні 21 квітня 2018року у м. Києві. Протягом першого етапу проекту у листопада-грудні 2017 року, учні 1-11 класів долучилися до найбільшого уроку у світі і розглянули глобальні цілі людства. Зараз розпочинається другий етап, і сьогодні ми були учасниками майстер-класу, де презентувався новий освітній онлайн-ресурс “Найбільший урок у світі”, розроблений у партнерстві з платформою онлайн-освіти EdErа. Надзвичайно цікаво. Будемо працювати і надалі, шукаючи шляхи подолання не тільки екологічних, а й багатьох інших проблем людства.

Кiлькiсть переглядiв: 534

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.