Повернутися до звичайного режиму

Хай зацвіте моє Полісся

День п'ятий "Хай зацвіте моє Полісся"

20 квітня 2018 року

Сьогодні день видався особливий, не схожий на попередні. Навіть сама погода підказувала, що матимемо справу з красою. Було сонячно, тепло, затишно, якось по-райськи приємно.
Учні 8-Б класу провели виховний захід до Дня Землі. Потім усі ми працювали над тим, щоб наша школа була зеленою і квітучою протягом року.
Обережно і з великим почуттям любові та відповідальності потрудилися над кожним кущем тюльпанів, що уже розцвіли на шкільних клумбах. Спільно із батьками діти закупили та висадили трояндову клумбу. Навели порядок на квітниках, що навколо школи. «Дуже любимо працювати з квітами», - казали дівчатка, і хоча квіти тільки висаджувались, та дитячі душі уже цвіли і світилися добром, надією, вірою в те, що дуже скоро їх саджанці будуть милувати погляд кожного, хто переступить поріг школи. Навіть хлопці були змужнілими і серйозними, відчуваючи велику відповідальність в роботі, хоча їм доводилося підносити чорнозем, воду, прибирати після посадки і значно важчу роботу. Але там де краса - там справжні джентельмени.
Зважаючи на те, що у приміщенні школи дуже багато зелених кімнатних рослин, довелося плідно попрацювати з ними: пересаджували, удобряли, змінювали іх місце знаходження, промивали кожен листочок. Роботи було багато, але панувала атмосфера взаєморозуміння, підтримки, обережності, відчуття якоїсь важливої і відповідальної справи. Правду кажуть у народі : «Краса врятує світ!». І сьогоднішній день - цьому підтвердження, бо у школі панувала атмосфера гармонії, коли людина взяла на себе повну відповідальність і робить все, щоб бути природі другом і рятувальником, а вона обов'язково відповість їй взаємністю.

Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.