Тиждень образотворчого мистецтва

/Files/images/DSC02576.JPGНа виставціЗ 26 листопада по 30 листопада 2012 року в Макарівській загальноосвітній школі І - III ступенів №3 проходив тиждень образотворчого мистецтва. До нього були залучені учні 1-7 класів.
Учителі початкових класів та вчитель образотворчого мистецтва Суходольський В.К. розвивають естетичну культуру сприйняття прекрасного в житті та мистецтві, творчі здібності і фантазію дітей, відчуття краси і форми, виховують художню культуру.
На високому емоційному рівні пройшли уроки-ігри в першому та третіх класах. Першокласники в ігровій формі познайомились з кольорами веселки, а третьокласники з видами скульптури, створювали об’ємну та рельєфну композиції. Каленська Г.К. навчала своїх вихованців за допомогою інтерактивних методів малювати людину в русі. Діти із захопленням викладали спочатку силуети людей із сірничків, а потім малювали дітей, що бігають, стрибають, грають в ігри. Підсумками тижня стали виставки малюнків, що пройшли по класах. На них запрошувались діти з інших класів та визначались кращі роботи.
Активно взяли участь у підготовці до виставки робіт образотворчого мистецтва учні 5-7 класів під керівництвом вчителя Суходольського В.К. 50 кращих робіт були представлені на виставці «Живопис», яка пробудила великий інтерес і захоплення не тільки в учнів молодших класів, а навіть і у старшокласників.

Кiлькiсть переглядiв: 504

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.