Навчально-практичні семінари

/Files/images/upravlnska_dyalnst/DSC00880.JPG 15 березня в школі проведено два районних семінари: заступників директорів з навчально-виховної роботи «Використання технологій WEB 2.0 у навчально-виховному процесі. Блоги» та вчителів англійської мови «Упровадження інноваційних технологій навчання з метою підвищення інтересу учнів до вивчення англійської мови». На семінарах були присутні завідуюча методичним кабінетом Шкідченко Ліна Леонідівна та методист відділу освіти Рихальська Ірина Костянтинівна.
Під час виступів Мельник А.Г. та Пилипович А.І. перед учителями англійської мови Радомишльського району було відзначено, що на сучасному етапі надзвичайно актуальним є впровадження інноваційних технологій у навчально-пізнавальну діяльність учнів, під час яких відбувається взаємодіяучасників педагогічного процесу з метою взаєморозуміння,спільного розв’язання навчальних завдань,розвитку особистісних якостей учнів. Учителі відзначили, що сучасність вимагає використовувати інформаційні та комунікаційнітехнології у навчанні, проектну роботу, роботу з навчальними комп’ютерними й мультимедійними програмами, дистанційні технології у вивченні іноземних мов, створення презентацій у програмному середовищі Microsoft PowerPoint, використанняресурсів всесвітньої мережі Інтернет. Мельник А.Г. презентувала колегам роботу мовного табору на базі школи «English Boom», а Пилипович А.І. продемонструвала власний професійний блог та використання інтерактивних вправ для розвитку мовленнєвих компетентностей учнів.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Пархоменко Ю.О. презентувала перед своїми колегами роботу школи, досвід упровадження в навчальну практику інноваційних технологій, а саме інтернет-технологій WEB 2.0, серед яких виділила блоги та показала переваги використання їх у навчально-виховному процесі. Розповіла про результати участі школи у міжнародному проекті «Класна школа», що має на меті широке впровадження ІКТ в практику роботи школи. Учитель інформатики Коваленко О.В., поділилася досвідом роботи учнів у проекті «Класна школа»; продемонструвала особисті професійні блоги учителів школи, можливості наповнення блогів за допомогою сервісів WEB 2.0. Далі заступниками з навчально-виховної роботи Радомишльського району було створено особисті блоги за спеціальним алгоритмом, розробленим Коваленко О.В. Учасникам семінару запропоновано співпрацю з педагогами школи щодо впровадження досвіду роботи наповнення та використання блогу у власній професійній діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 460

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.