Повернутися до звичайного режиму

Скайп-проект до дня Соборності України

Схід і Захід – ЄДИНІ!

Степ Донецький, Буковина,
Батько наш старий Дніпро -
Наша казка-Україна,
Тут ми разом живемо.
Ми повік одна родина,
Ми сім'я - не забувай,
Наше серце - Україна,
Це для нас єдиний край.
Уже більше року учні Городоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів співпрацюють зі школою-партнером №9 м. Мирнограда Донецької області. Щирі стосунки підтримуємо з партнерами щодо організації роботи Школи сприяння здоров’ю. Новорічні та Різдвяні свята знаменні для обох шкіл тим, що класні колективи обмінялися святковими листівками. А до Дня Соборності України учні Городоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя історії Івасенко Інни Володимирівни взяли участь у віртуальному мості з Мирноградською ЗОШ №9 Донецької області. Створити сприятливі умови для трансляції скайп-проекту допомогли учитель інформатики Коваленко О. В. та заступник з виховної роботи Гульчук Г.С.
Старшокласники поділилися знаннями про події рідного краю в 1917-1921 роках, взяли участь у мозковому штурмі, історичній вікторині, підготовленій вчителем історії Мирноградської ЗОШ. Наче дві краплини великої ріки об’єдналися учні для того, щоб пригадати сторінки історичної боротьби українського народу за свою незалежність.
Директор Мирноградської ЗОШ № 9 Батир Г.О. та директор Городоцької школи Білім Г.В. у скайп-режимі привітали педагогічні та учнівські колективи зі святом. У своїх побажаннях висловили впевненість, що наша сила – в єдності! Головне не втрачати віри в те, що Схід і Захід - єдині, і молодь докладе всіх зусиль, аби тільки наша Україна була цілісною, незалежною і могутньою державою.

Кiлькiсть переглядiв: 391

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.